Guide for bryllupsplanlegging

Planlegger et bryllupFor alle er bryllupsdagen en høy opplevelse. Og det har ikke noe å si om vi gifter oss med intellekt eller er Polens største drøm da. Jeg drømte om mitt siste øyeblikk fra barndommen. Og det forsvarte seg. Min forlovede for lengst foreslo meg. Vi har startet forberedelsene til dette flotte arrangementet. Hallen, kjolen, drakten er de viktigste tankene vi tenkte på. De hadde ikke til hensikt hvert stort bryllup, så rommet ble funnet relativt raskt. Når det gjelder en kvinnekjole, bestilte jeg det ganske enkelt. Fra den tradisjonelle forståelsen som jeg vil, prøvde jeg ikke engang å lete etter en i bransjen, bare gikk til klesmakeren. Når det gjelder drakten, avbrøt ikke den fremtidige ektefellen i teamet. Han skulle gjerne ha brukt den nåværende drakten sin, fordi han forsikret at han følte det på den måten. Tilleggene gikk også raskt.

Member XXLMember XXL øker din maskulinitet effektivt

Valg av gifteringerDet er fremdeles et valg av ringer. Vi liker begge lyse og moderne ting. I bevegelse med dette ønsket gifteringer seg å bli tatt i denne stilen. Vi fant ut at det er en forbindelse mellom lys og rødt gull. Vi lette etter noe, men vi fant nesten perfekt. Før de var klare til å motta, tilbød de oss midlertidige ringer i salongen for et øyeblikk med forlovelse.

Midlertidige ringerDette kan også være en ny type popularitet for å holde fingre for de neste smykkene. Det fikk meg til å le litt av det samme, og senere innså jeg at selv om det ville være som en annen ring for meg, er det en komplett nyhet for vennen min. Tross alt, hvilken klient vil ha noe på tå hev? De liker ikke å bli ringet. Vi ble enige om denne løsningen og spilte tappert i de nåværende ringene. Min fremtidige mann ville fly og banket denne sirkelen for alt han kan. Spesielt om briller. Ja, og selvfølgelig for en halvliter øl. Jeg må imidlertid innrømme at han hadde det med stolthet. Og alle vennene mine ble forfremmet. Det var andre situasjoner. Noen trodde at vi allerede hadde giftet oss, og vi informerte dem ikke. Spesielt en tante følte seg veldig fornærmet og overbeviste henne dessverre om at dette ikke er viktige gifteringer så langt. Hun sa at verden også har blitt gal, i den nåværende galskapen ikke vil være. Men hun lovet at hun ville komme til et flott bryllup. Som et resultat mottok de de rette ringene fra gullsmeden. De var hyggelige. Nøyaktig de vi bestilte. De kunne ikke vente med å offisielt sette dem opp.

seremoniOg som et resultat kom den åpenbare dagen. Været var utmerket, solen skinte, noe som er en vakker fremtidsprodukt. Jeg aksepterer ingen overtro, men jeg elsket det også. Kirken var noe smakfullt innredet som var verdien av søstrene mine. De sto virkelig opp for utfordringen. Vi er festkledde, mange gjester. Presten trøstet oss. De viktigste ordene ble sagt: Ja. De eksisterte raskt som gjest og kone. De var veldig velkomne. Nå er det tid for moro skyld. Det var et bryllup foran oss. Vi flyttet alle til det leide rommet, serverte en gallamiddag. Orkesteret hadde tidligere spilt for hugget. Dans og fester hadde ingen effekt. Alle tok seg av det til daggry. Det var faktisk en vakker dag.